Selecteer een pagina

Neem contact met ons op

Wil je graag meer weten over wat mogelijk is voor jouw woning? Wij komen vrijblijvend bij jou langs om mee te kijken. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw woonwensen. Op basis daarvan doen we een passend en eerlijk advies inclusief prijsopgave. Vul onderstaand formulier in met jouw wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Onze Partners

VMK Kozijnen werkt iedere dag samen met vele lokale ondernemers. Zo maken we duurzaam kozijntechniek toegankelijk voor iedereen.

Wij zetten ons dagelijks in voor een comfortabele manier van verduurzamen. Ons doel is om het voor jou duidelijk, eenvoudig en betaalbaar te houden.

Klanten over ons

Sophia

"VMK Kozijnen heeft mij ontzettend op weg geholpen. Ik had geen idee welke mogelijkheden er waren. Na een rondleiding door het huis wisten ze precies waar er kansen lagen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen."

MICHEL

"De mannen van VMK Kozijnen kwamen langs voor vervanging van oude kunststof kozijnen. Ze dachten erg goed mee in de mogelijkheden en tot aan het plaatsen heb ik mij nergens zorgen over hoeven maken. Heerlijk!"

LISA

"VMK Kozijnen denkt werkelijk in alles mee. Na een aantal bedrijven te hebben gesproken, staken zij er toch wel bovenuit. Volledig ontzorgd worden bij zaken waar je minder verstand van hebt, is echt ontzettend prettig."