Selecteer een pagina

Over VMK KOZIJNEN

Als twee vakmannen met jarenlange ervaring in de kunststoftechniek besloten wij om de handen in een te slaan en VMK Kozijnen op te richten. Dankzij onze deskundigheid en jarenlange ervaring in de kunststoftechniek zijn we nu in staat om duurzame kozijnen voor iedereen toegankelijk te maken.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en comfort voor jou als klant. Daarom zetten wij ons dagelijks in voor een comfortabele manier van verduurzamen. Ons doel is om het voor jou duidelijk, eenvoudig en betaalbaar te houden.

 

Zorgeloos genieten

Wanneer je kiest voor kwaliteit, kun je pas écht zorgeloos genieten van je woning. Met kozijnen van de VMK Kozijnen hoef je je nergens meer druk over te maken. Als VMK Kozijnen willen we jou alleen de beste kwaliteit bieden voor de meest complete ontzorging.

Daarom kiezen wij bewust voor kozijnen van de Schüco Groep met een hoge mate van technologie, kwaliteit en service. De Schüco Groep ontwikkelt de kunststofoplossingen voor ramen, deuren, schuifsystemen, toegangsdeuren en zonwering. Bij de groep werken ze continu aan nieuwe producten en services, rekening houdend met lokale behoeften en eisen.

De meest comfortabele verduurzaming

Er zijn vele soorten aanbieders van kunststof kozijnen. Gezien kunststof kozijnen de laatste jaren in populariteit zijn toegenomen, zijn er ook vele soorten aanbieders bij gekomen. Dat maakt het lastig om een keuze te maken waar je het best terecht kunt voor service, kwaliteit én de mate van duurzaamheid.

Bij VMK Kozijnen hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij bieden de meest comfortabele verduurzaming met volledige ontzorging bij het bedenken, leveren en plaatsen van de kozijnen. Zelfs na het plaatsen van de kozijnen staan wij voor je klaar om eventuele problemen op te lossen.

onze partners

VMK Kozijnen werkt iedere dag samen met vele lokale ondernemers. Zo maken we duurzaam kozijntechniek toegankelijk voor iedereen.

Wij zetten ons dagelijks in voor een comfortabele manier van verduurzamen. Ons doel is om het voor jou duidelijk, eenvoudig en betaalbaar te houden.

advies voor jouw woning

Wil je graag meer weten over wat mogelijk is voor jouw woning? Wij komen vrijblijvend bij jou langs om mee te kijken. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw woonwensen. Op basis daarvan doen we een passend en eerlijk advies inclusief prijsopgave.

Klanten over ons

Sophia

"VMK Kozijnen heeft mij ontzettend op weg geholpen. Ik had geen idee welke mogelijkheden er waren. Na een rondleiding door het huis wisten ze precies waar er kansen lagen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen."

MICHEL

"De mannen van VMK Kozijnen kwamen langs voor vervanging van oude kunststof kozijnen. Ze dachten erg goed mee in de mogelijkheden en tot aan het plaatsen heb ik mij nergens zorgen over hoeven maken. Heerlijk!"

LISA

"VMK Kozijnen denkt werkelijk in alles mee. Na een aantal bedrijven te hebben gesproken, staken zij er toch wel bovenuit. Volledig ontzorgd worden bij zaken waar je minder verstand van hebt, is echt ontzettend prettig."