Kozijnen, Deuren,Gevelbekleding,Schuifpuien
Dakkapellen

Over ons

OVER VMK

Wij laten uw woning er als nieuw uitzien

In 2021 besloten drie vakmannen Rowin, Roderik & Nick de handen in een te slaan en met succes. Alle drie hebben ze jarenlange ervaring in de kunststof en isolatietechniek en zo was VMK Kozijnen B.V. geboren. Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf met een duidelijke visie. Dankzij onze deskundigheid en jarenlange ervaring in de kunststof en isolatietechniek, zijn we nu in staat om duurzame kozijnen voor iedereen toegankelijk te maken

Beste keuze van kunststof

VMK Kozijnen zorgt voor volledige ontzorging in het ontwerp en de montage van kunststof kozijnen. U zult versteld staan ​​van de mogelijkheden en meerwaarde die dit voor uw woning biedt.VMK Kozijnen houdt van korte lijntjes en staat open en eerlijk advies. Ons doel is om voor elk budget een passend aanbod te kunnen doen. Ons magazijn en werkplaats is gevestigd aan de Binnenhavenstraat in Hengelo. Wij delen deze bedrijfshal met Voogd Bouw & Renovatie, waar wij tevens een nauwe samenwerking mee hebben. Het is voor ons dus geen probleem om kleine bouwtechnische aanpassingen te doen voordat wij nieuwe kozijnen gaan plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het uitzagen of opmetselen van een muur omdat u op die plek graag de keuken wil. Ook een boswering die vakkundig verwijderd moet worden omdat op die plek uw droom schuifpui moet komen is voor ons geen probleem. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en comfort en eerlijk advies voor u als klant. Onze montage teams zetten zich dagelijks met veel plezier en vakmanschap in, voor een comfortabele manier van verduurzamen. Ons doel is om voor iedereen een passende oplossing te bieden en het voor u zo duidelijk, eenvoudig en betaalbaar te houden. Het mooie is dan ook dat wij pas tevreden zijn als u dat ook bent. U betaalt dus pas als wij opgeleverd hebben.

Waarom kiezen voor Kunststof Kozijnen

Ontdek De Voordelen van Kunststof Kozijnen

  • Eenvoudig
  •   Kwaliteit

VOLLEDIGE ONTZORGING

VMK Kozijnen zorgt voor volledige ontzorging in het ontwerp en de montage van kunststof kozijnen. U zult versteld staan van de mogelijkheden en meerwaarde die dit voor uw woning biedt.

  • Kunststof heeft een zeer lange levensduur.
  • Kunststof behoeft weinig tot geen onderhoud.
  • Kunststof is brandveilig en inbraak preventief.
  • Kunststof is goed bestand tegen weersinvloeden.

Onze producten zijn zeer betaalbaar en van hoge kwaliteit.

Wanneer u kiest voor kwaliteit van VMK, kunt u onbezorgd genieten van uw woning of bedrijfspand. Wij van VMK willen de hoogst mogelijke kwaliteit en service bieden. Wij kiezen daarom voor Schüco en Gealan kozijnen met een hoog niveau van techniek, kwaliteit, afwerking, service en isolatiewaarde. Deze merken kunststof kozijnen bieden de beste oplossingen voor kozijnen, deuren, schuifpuien en voordeuren, dakkapellen en gevelbekleding . Deze merken zijn continue in ontwikkeling en gaan mee met de nieuwste technieken van deze tijd.

Gratis advies

U kunt eenvoudig een afspraak met ons inplannen.

Maat

Maak je geen zorgen over de maten, ons team meet alles exact voor u in.

Ontmoet het team van VMK

Leden van het team

Neem contact op met ons

Vraag een offerte aan

Bezoekadres

 Binnenhavenstraat 41, 7553 GH Hengelo